Hoveniersbedrijf Kapona
Logo Kapona
Links
Laatst gewijzigd door Cees op 22-01-2010 - 16:09

Op deze pagina vindt u een aantal links van collega’s en organisaties met welke wij samenwerken of opdrachten voor uitvoeren. Klik op de naam om naar de website te gaan.

VHG - www.vhg.org
Kapona is aangesloten bij de vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) . Deze organisatie heeft 1400 leden en staat borg voor een goede kwaliteit aangesloten bedrijven. De werknemers van aangesloten bedrijven hebben een gezamenlijk cao waarin alle belangrijke zaken van zowel sociale aard, als ook salaris en veiligheid geregeld zijn. Wanneer u meer wilt weten van deze organisatie is het zeker de moeite waard om op hun website te kijken ( www.vhg.org )

Van Essen beton - www.vanessen-beton.nl
In 2009 heeft Van Essen beton een nieuwe showtuin geopend op een unieke plek in Westervoort waar u terecht kunt om uw favoriete tegel of gebakken klinker uit te zoeken. Van diverse fabrikanten voeren zij het complete leveringsprogramma. Wanneer u aan Kapona de juiste code doorgeeft weet u zeker dat u het juiste product geleverd krijgt. Door een goede samenwerking met deze firma kunnen wij gebruik maken van hun bezorgfaciliteiten en de mogelijkheid tot levering van een heel ruim aanbod van bestratingsmaterialen.

Rougoor Tuin en Erf - www.rougoor.nl
Dit bedrijf is gevestigd in het Achterhoekse Breedenbroek. Echter zij zijn bekend tot ver in onze regio.
Zij leveren een compleet pakket aan tuinhout in allerlei soorten en afmetingen. Van het merk Hillhout tot en met Felix Clerkx. Van zachthout tot hardhout. Van dennenhout tot robuust eikenhout.
Één van hun sterkste troeven is het op maat maken van alle gewenste tuinhuizen, priëlen, tuinkasten. Uw wensen worden in overleg met u omgezet in een schitterend en ambachtelijk gemaakt ontwerp. Wanneer gewenst leveren zij het product kant en klaar bij u af of monteren zij het bij u thuis.

Drukkerij en printshop Van de Paverd - www.paverd.nl
Gevestigd aan de Kerkstraat in Velp kan dit bedrijf alle drukwerken voor u verzorgen. Van kleine aantallen tot flinke oplagen. Of het nu folders zijn of boekwerken - niets gaat hun te ver.
U krijgt uiteraard eerst een proefdruk te zien. Zij kunnen ook het ontwerp van de folder voor u verzorgen, maar ook kant en klaar aangeleverde ontwerpen verwerken zij graag voor u.

Groencentrum van Reine - www.vanreine.nl
Sinds begin 2008 is op het terrein van hoveniersbedrijf Kapona een plantencentrum gevestigd. Dit groencentrum is geheel onafhankelijk van Kapona Velp.
Bij het groencentrum kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten beplanting. Een uitgelezen selectie van ruim 1000 soorten vaste planten, en mooie heesters in zowel kleine als grote maten voor diegene die snel resultaat willen zien. U kunt ook komen neuzen in vele bloeiende rozensoorten en klimplanten. In het najaar en de winter staat uiteraard het haagplantsoen centraal net als de levering van vele soorten bomen.

Park en Tuinmachines Velp - www.parkentuinmachines.nl
Heeft u een nieuwe grasmaaier nodig, werkt uw kettingzaag niet naar behoren, of zoekt u een bedrijf in de regio waar u terecht kunt voor veiligheidsmaterialen voor u zelf, rijdt u dan naar de IJsselstraat in Velp. Daar is Park en Tuinmachines Velp gevestigd. In een ruime showroom staan de meest uiteenlopende tuinmachines voor u klaar. U wordt op een vakkundige wijze geholpen om tot een juiste keuze te komen. Service staat bij PnT hoog in het vaandel en reparaties aan al uw machines worden snel en accuraat uitgevoerd.

Kinderopvang SKAR - www.skar.nl
Deze organisatie biedt kinderopvang aan van KDV tot BSO. Deze reeds lang bestaande organisatie heeft vele locaties in Arnhem en omliggende gemeenten. Bij de SKAR staat kwaliteit voorop. Veel aandacht wordt besteedt aan de veiligheid van de kinderen.
Kapona voert in opdracht van de SKAR het tuinonderhoud uit op alle locaties en dat reeds voor het 5e jaar. In een goede samenwerking worden ook bestaande tuinen aan een metamorfose onderworpen.

Hoveniersbedrijf Kapona
A.G. Hofkeslaan 3
6881 WL te Velp (Gld)

T: (026) 362 00 42
F: (026) 361 91 04